Yhteinen missio -konferenssi

Yhteinen missio -lähetyskonferenssi rohkaisee ja innostaa kristittyjä eri kirkkokunnista toimimaan yhdessä Jeesuksen antaman tehtävän äärellä. Konferenssi juhlistaa samalla SLN:n ja suomalaisen lähetysyhteistyön 100-vuotista historiaa. Tapahtuma pidetään Tampereen Teopoliksella 11.-13.10.2019. 

Tapahtumassa tarkastellaan lähetystyön haasteita globaalisti ja koko suomalaisen lähetystyön rintamalla. Esillä on myös kotimaan evankelioimistyön näkökulma. Pääpuhujina ovat Maailman Evankelisen Allianssin teologisen komission johtaja Rosalee Velloso Ewell sekä Kirkkojen maailmanneuvoston Maailmanlähetyksen ja evankelioimisen komission johtaja Risto Jukko.

Ohjelmaa on niin lähetystyön ammattilaisille ja seurakuntien työntekijöille kuin kaikille muillekin lähetystyöstä kiinnostuneille. Tapahtuma huipentuu lauantai-iltana 12.10. klo 19 Kalevan kirkossa pidettävään Legacy-iltajuhlaan, joka on samalla SLN:n 100-vuotisjuhla.

Yhteinen missio -tapahtuman järjestää Suomen lähetysneuvosto yhdessä Suomen Ekumeenisen Neuvoston (SEN), Suomen Evankelisen Allianssin (SEA) sekä Suomen vapaakristillisen neuvoston (SVKN) kanssa.

Ilmoittaudu nyt (4.10. mennessä)!


Ohjelma

Työpajat

Info

Puhujat

Ilmoittautuminen

Media

Historiaa