Rukousopas kansojen puolesta tilattavissa

23.1.2024

Rukousta kansojen puolesta -opas ohjaa rukoilemaan muslimien, hindujen ja buddhalaisten sekä heidän keskuudessaan tehtävän lähetystyön puolesta. Tämä suomalainen rukousopas on ainoa koko maailmassa, johon on koottu yksiin kansiin kolme kansainvälistä rukousopasta sekä rukousopas suomalaisen lähetystyön puolesta. 

Oppaassa on ramadan-kuukauden ajalle päivittäistä lukemista islamilaisen maailman eri aiheista, ihmisryhmistä ja maantieteellisistä alueista. Jokaisen päivän aihepakettia seuraa rukousvinkkejä. Sadat tuhannet uskovat ovat ramadanin aikana yhtyneet näihin rukouksiin niin, että tästä on tullut maailman suurin rukousliike. Kuukauden kestävän ramadanin jälkeen rukousopas tarjoaa seuraaville 42 perjantaille suomalaisen lähetystyön rukouskohteen muslimien, tai buddhalaisten parissa tehtävästä työstä.

Rukousopas soveltuu käytettäväksi esim. henkilökohtaisissa rukoushetkissäsi, raamattupiirissä, lähetyspiirissä tai pienryhmässä. Seurakuntien ja järjestöjen työntekijät ja vastuunkantajat voivat myös tilata oppaita yhteisönsä käyttöön.

Rukousoppaan ovat tuottaneet Suomen lähetysneuvosto ja Suomen Evankelinen Allianssi. Yhdessä nämä kaksi tahoa edustavat hyvin laajasti Suomen kristillisyyttä ja lähetystyötä. 

Voit tilata rukousoppaita paperisessa tai sähköisessä muodossa sivulta www.pray.fi