Ilmoittautuminen kesän 2020 lähettiretriittiin avattu

26.11.2019

Jotkut kotimaahan palaavat lähetit ovat kokeneet menetyksiä, pettymyksiä, muutoksia, kulttuuristressiä, paluuongelmia, huolta läheisistään ja terveydestään, järjestö- ja työryhmäongelmia. Jollakin on traumaattinen kokemus taustalla tai hän on muuten kriisitilanteessa. Joku tarvitsee välitilinpäätöksen tekemistä ilman sen kummempaa dramatiikkaa. Miten saisi akut ladattua niin, että voi lähteä liikkeelle uusin voimin?

TAAKKAA KEVYEMMÄKSI -lähettiretriitti 15.–20.8.2020 (HUOM! muuttunut aika)

Evankelistakoti, Ajosharjuntie 59, Vilppula

Lähettiretriitti on tarkoitettu läheteille, jotka ovat kotimaassa joko pidemmällä tai lyhyemmällä jaksolla. Siihen voivat osallistua myös sellaiset lähetit, jotka ovat olleet Suomessa jonkin aikaa. Lähettiretriitti täydentää muita lähettien tukimuotoja, kuten paluuryhmiä ja työnohjausta, tarjoamalla viiden vuorokauden intensiivisen jakson, jossa keskitytään lähetin oman elämän kysymyksiin ja haasteisiin.

Työskentelytapana ovat luennot, oma työskentely ja kahdenkeskiset keskustelut koulutetun ohjaajan kanssa. Retriitissä noudatetaan kansainvälisen Le Rucher Ministries keskuksen toimintaohjelmaa, joka pohjautuu Raamattuun ja jossa hyödynnetään psykologista osaamista. Sen kautta monet lähetystyöntekijät eri puolilta maailmaa ovat saaneet itselleen avun. Lähetti voi saada työkaluja työkykyisenä pysymiseen ja syvempään jumalasuhteeseen. Oma kutsumus ja motivaatio voivat saada vahvistusta, kun taakat on saatu purettua.

Saapuminen Evankelistakodille lauantai-iltana 15.8. klo 18 mennessä. Retriitti päättyy torstaina 20.8. lounaaseen. Osallistuminen edellyttää kokoaikaista mukanaoloa.

Hinta: Täysihoito omin liinavaattein 550 euroa

Ilmoittautuminen
Palauta alapuolella oleva ilmoittautumislomake osoitteella pirjo.alajoki@om.org 6.7.2020 mennessä. 
Osallistujamäärä on rajoitettu.
Laskutus 5.8.2020

Lisätietoja 
Markku Virkkilä: markku.virkkila@pp.inet.fi, p. 050 341 5483
Pirjo Alajoki: pirjo.alajoki@om.org, p. 041 524 1946

Retriitin järjestää Suomen Lähetysneuvoston lähettihuolto.